Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Vásárlási Tudnivalók

 

 

1. TÁJÉKOZTATÁS

Az általunk forgalmazott tárgyak többnyire olyan hajdanvolt játékszerek hasonmásai, amelyek az egykori készítésnek megfelelő kialakítással és technológiával készültek. Ezek egy része a mai szigorú játékszerekre vonatkozó előírásoknak nem felel meg. Ezért elsősorban gyűjtőknek, és a régi játékok kedvelőinek szánjuk, mint ajándéktárgy. Tekintsék dísztárgynak, nosztalgia ajándéknak. Ezek a hasonmás játék-modellek általában sérülékenyebbek és könnyebben okoznak sérülést is mint a mai műanyag vagy plüss játékok. Használatuk során különös figyelemmel legyenek a gyerekre, vigyázzanak a lemezjátékok sarkaira és éleire, ügyeljenek arra, hogy a porcelán és üveg törik, a lemezjátékok nedves közegben rozsdásodnak, tisztításuk nagyobb körültekintést igényel, az óraszerkezeteket nem szabad túlhúzni.... Javasoljuk, hogy a felsoroltak miatt (is) játszanak együtt a gyerekekkel!

vissza a lap tetejére

bohoc dobozban meglepetes akcio jatek

2. AKCIÓK, NYEREMÉNY JÁTÉKOK, Kuponok

Időszakosan sorsolásokat, nyereményjátékokat tartunk. Van, amit a facebook-on, mást a hírlevélre feliratkozók között hirdetünk meg, és előfordulhat az is, hogy bizonyos vásárlási feltételekhez kötjük. Az aktuális részleteket a faceobok-on, hírlevélben és a webáruházban is közzétesszük. Figyelje ezeket, ha játszani szeretne és nyerni.

Akciós termékeink gyakran valamilyen hiba miatt kerülnek árcsökkentésre. Az Akciók menüben szereplő árak már a kedvezményes árak! Akciós terméket nem tudunk cserélni, vagy visszaváltani.
Kuponok: játékainknál, hírlevélre feliratkozásnál kuponokhoz lehet jutni, ezeknek kódját fel kell jegyezni és rendeléskor a kuponkód mezőbe beleírni. A kuponok gyakran vásárlási értékhez és időhöz kötöttek. 
Egy vásárlásnál csak 1 kupon beváltására van lehetőség.
 

 

patikus lemez szemelyes vasarlas

3 MEGRENDELÉS A WEBÁRUHÁZBAN

3.a.) A Webáruházban történő vásárlás során, adásvételi szerződés jön létre Felhasználó és Üzemeltető között, amely jogviszonyra a megrendelés és visszaigazolás, valamint a jelen Feltételek rendelkezései egyaránt irányadók. Az adásvételi szerződés feltételeit a megrendelés elküldésével Felhasználó elfogadja. A szerződés, a megrendelés teljes körű kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően az alábbiak szerint jön létre:

3.b.) A megrendelések leadása a Webáruház online felületén lehetséges. A Webáruházban tett megrendelést Üzemeltető akkor tudja teljesíteni, ha Felhasználó a vásárláshoz szükséges adatokat megadja, a mezőket pontosan kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért Üzemeltető felelősséget nem vállal. A hibásan vagy nem kellő részletességgel megadott címzési, vagy más adatok, információk esetén felmerülő szállítási vagy egyéb többletköltség Felhasználót terheli. Postacímként POSTAFIÓK NEM ADHATÓ MEG! Fontos a MOBIL TELEFONSZÁM pontos feltüntetése, mert Üzemeltető a visszaigazolást és a kiszállítást megelőzően telefonon egyeztethet, a szállítást végző futárszolgálat pedig sms-t küld. Hiányos elérhetőségi adatok kitöltése esetén a megrendelést Üzemeltető nem teljesíti. Üzemeltető a megrendelt árukról automatikus tájékoztató visszaigazolást küld.

A fentiek szerinti tájékoztató emailekkel a 45/2014.(II. 26.) Korm. rendelet szerinti „távollévők közötti szerződés” jön létre a Felhasználó (mint Vevő) és Üzemeltető (mint Eladó) között.

3.c.) Az Önök kényelme érdekében hoztuk létre a regisztráció lehetőségét, felajánlva, hogy rögzítse adatait. Ez segíteni fog Önnek, következő alkalommal gyorsabb lesz a rendelés, illetve a félbehagyott rendelését a rendszer megőrzi. Terveink szerint korábbi vásárlásait is követni tudja majd. 

Az áruházban található termékek között a "Kategóriák" menüpont segítségével böngészhet de használhatja a keresőt is. Külön létrehoztuk egy ajándék keresőt, ami segítségére lehet, ha bizonytalan, kinek milyen életkorban, milyen ajándék lenne a megfelelő, hogy a meglepetés minél tökéletesebb lehessen. A kategóriákba lépve megtekintheti a termékek rövid leírását, fényképét és árát. Ha még bővebb információt szeretne kapni a termékről, kattintson a termék képére vagy nevére. A termék alatt kosár jelre, illetve a termék adatlapján a "KÉREM" gombra  kattintva, a terméket a vásárlási listájára tesszük, a kosárban megjelenik és a képernyője tetején, böngésző sáv alatt lenyitható, megtekinthetőek az eddig kiválasztott termékek. 

3.d.) Ha cégnévre kéri a számlát, mert el tudja számolni a vásárlást, kérjük a számlázási cím megadásánál az adószámot is adja meg! 

"Raktáron" lévő és a "jelenleg nem elérhető termékek" 

A Webáruházban szereplő termékek képei és készlet- információi tájékoztató jellegűek és a valóságtól esetenként eltérhetnek. A webáruházban szereplő termékek készlet információjáról, kereséskor a Szűrés felirat alatt található "Raktáron" feliratú gomb kapcsolásával változtathatunk. Alaphelyzetben ez be van pipálva, így csak azokat a termékeket mutatja, melyek raktáron vannak.

Fontosnak tartjuk azonban, hogy a pillanatnyilag kifogyott, vagy nem vásárolható tárgyak is láthatók legyenek. Ha a "Raktáron" felirat melletti négyzetből a pipát eltünteti, azokat a termékeket is láthatja, melyek átmenetileg nincsenek raktáron. Ha elfogyott, de után rendelünk, vagy hogyha már megszűnt a gyártás, akkor is életben fogjuk tartani a tárgyainkról azt a sok kedves megjegyzést, fényképet és leírást, ami arra szolgál, hogyha valaki információt keres, akkor azt megtalálja. A készletünk gyors változása miatt ritkán előfordulhat, hogy egy termék raktáron lévőként mutatkozik, de a rendelés beérkezésekor már elfogyott. Az ilyen tévedésekért felelősséget nem vállalunk, a hiba felismerését követően tájékoztatjuk Önt.

motoros lemezjatek futar

4. SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK ÉS DÍJAK

     

4.1 Átvételi módok

A megrendelt termékeket Üzemeltető Futárszolgálat útján történő kiszállítással juttatja el a megadott címre. Felhasználó köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét, a termékek darabszámát ellenőrizni, és az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagolás esetén, a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát. Ajánlott átvételkor a termék sértetlenségét is ellenőrizni, és a hibát jegyzőkönyvben rögzíteni. Sérült terméket Felhasználó csak saját felelősségére vehet át. Jegyzőkönyv hiányában távollévők között kötött szerződések esetén irányadó elállási jog gyakorlására, mennyiségi kifogásra, továbbá sérült termék miatti szavatossági igények érvényesítésére a lehetőségek korlátozottak. A rendelkezések szerint mennyiségi, illetve sérültség miatti reklamáció akkor fogadható el, ha a csomag felbontásáról videofelvétel készül, amelyen jó minőségben, egyértelműen látszik, hogy a csomag a felvétel indulásakor bontatlan volt (a csomag minden oldala felvételre kerül), és a felvétel vágatlanul rögzíti a csomag teljes tartalmát.

4.2 Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik. Felhasználó köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a fenti idő intervallumban elérhető. Postafiók cím nem adható meg!

BELFÖLD

1.) GLS Futárszolgálattal kézbesítve veheti át otthonában vagy a munkahelyén       (2-3 munkanap)

      A GLS központ sms értesítést küld a kiszállítás reggelén, a kézbesítés időtartamáról.

      A futárnál kártyával is lehet fizetni!

2.) GLS csomagpontra is kérheti a kiszállítást                                              (2-3 munkanap )                             

                            Ebben az esetben, kártyával vagy Paypal-lal a rendelést előre ki kell fizetnie   

                    1   -   5.000 Ft között

1.990 Ft 

5.001 - 25.000 Ft között

1.390 Ft

25.001. - 50.000 Ft között

990 Ft

50.000. Ft fölött

ingyenes

   (Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és belföldi szállításra vonatkoznak.)

 

repulo makett         kulfold

KÜLFÖLD
Külföldi megrendelésre is nyújtunk lehetőséget, emailes egyeztetés után, a termékek értékét, (a posta költséggel és a bankiköltséggel növelve) előre kérjük átutalni, vagy PAYPAL útján kifizetni. Az összeg beérkezése után a megrendelést a Magyar Posta Zrt. rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, a Magyar Posta Zrt. mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján. A kézbesítési idő a címtől függően változik. 
(A díjtáblázatok és kézbesítési idők letölthetők a www.posta.hu oldalról.)

bohoc vas persely

vissza a tetejére

5. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

 

UTÁNVÉTEL 

A webáruházban megadott árak bruttó árak, vagyis tartalmazzák az általános forgalmi adót. A megrendelt árucikkek és a kiszállítás ellenértékét a postai, vagy a futárcég alkalmazottjának kell készpénzben kifizetni. Az utánvétel díja: 400 Ft +Áfa = 508 Ft
A GLS Futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni! Az elfogadott kártyatípusok: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.
Csomagpontra történő szállítás esetén, kérjük a csomag értékét rendeléskor kifizetni! CSAK KIFIZETETT RENDELÉSEKET SZÁLLÍTUNK CSOMAGPONTRA!

 

UTALÁS (előre utalás)

          120.000 Ft feletti rendelés esetén lehetőséget biztosítunk előre utalásra. Utalásos fizetési igényét megrendeléskor kérjük jelezze, emailben értesítjük a fizetendő összegről, bankszámlaszámról és a további teendőkről.  

          Az összeg megérkezése után elindítjuk a csomagot.

 PAYPAL fizetés

           Megrendeléskor fizetési módként ezt is lehet választani, a fizetendő összege ilyenkor a PAYPAL rendszerébe kerül, mi pedig értesítést kapunk a kifizetésről. Ezután elindítjuk a csomagot.

BANKKÁRTYÁS fizetés: 

A kiválasztott termékeket a megrendelés végén bankkártyával azonnal kifizetheti. A biztonságos fizetést a Gateway és az Unicredit Bank garantálja. Használhat VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, MASTERCARD ELECTRONIC kártyákat. 

Kártyaadatai mindvégig tökéletes biztonságban lesznek a fizetési szolgáltató titkosítással ellátott fizetőoldalán, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást.

        

            

Bankkártyával történő fizetés menetének és feltételeinek részletes leírása 

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítunk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben a Maestro bankkártyádon ilyen nem található, érdeklődj Bankodnál. Az EU 2015/2366-os irányelvének (PSD2) megfelelően, az internetes vásárlások még nagyobb biztonsága érdekében 2021.január 1.-től egy további lépcsőben még egy ellenőrző kód használatát rendelte el. Annak érdekében, hogy ezen az időponton túl is sikeresen tudja használni bankkártyáját az internetes vásárlásoknál, az sms-ben kapott biztonsági kódon kívül egy telefonbank azonosítót (un. telekódot) is kér a rendszer.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy az Te kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. 

Megrendelés lemondásának módja és feltételei

A bankkártyás fizetést – a fizetés gyorsasága miatt – nem lehet lemondani, a fizetés gyakorlatilag azonnal lezajlik a megrendelés/ átutalás kattintásával. Ha azonban nem a kért szolgáltatást kaptad meg, kérjük panaszodat a regisztrációs adataiddal együtt küldd meg a info@jatekanno.hu e-mail címre.

Reklamáció módja és feltételei

Az on-line fizetési tranzakciót bonyolító banki rendszer gyakorlatilag lehetetlenné teszi a túlfizetést, illetve a többszöri fizetést. Ha esetlegesen mégis bejelentéssel kíván élni, ezt az info@jatekanno.hu címen teheti meg. Amennyiben a kártyabirtokos reklamációja jogos, a kártyabirtokos által vitatott összeget a Bankkal előzetesen egyeztetett és jóváhagyott módon rendezzük.

Gyors áttekintés, hogy hogyan zajlik a bankkártyás fizetés: 

-   a webáruház oldalán kosárba teszi a megrendelni kívánt árut

-   az ellenőrző oldalon megnyomja a "Megrendelem!" gombot

-   a Pénztárnál kiválasztja a szállítási módot, majd a bankkártyás fizetési módot, végül

-   ezt követően átkerül az UnicreditBank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol megadja a kártyaadatokat

-   még mindig a biztonságos fizetőoldalon elindítja a tranzakciót; a bank ilyenkor néhány másodperc alatt ellenőrzi az adatokat

-   a fizetést követően a tranzakció eredményéről Ön visszaigazolást kap.

-   A sikeres tranzakciót követően (a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése után) a fizetési szolgáltató megkezdi a bankkártyához tartozó számla terhelését az áru ellenértékével.

    A tranzakció sikertelennek minősül, amennyiben Ön nem jut vissza a fizetőoldalról a webáruház oldalára, vagy Ön túl hamar a böngésző "Vissza" vagy "Frissítés" gombjára kattint, esetleg bezárja a böngésző ablakot, mielőtt visszakerülne a webáruházba. Ha a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

vissza a tetejére

kelle eiffel tarsas garancia

6. GARANCIA, SZAVATOSSÁG

Garanciát adunk minden rendeltetésszerű használat mellett meghibásodott termékre a vásárlástól számított 12 hónapig. Ezért kérjük, hogy a számlát őrizze meg, hiszen garanciát csak a számla birtokában tudja érvényesíteni. Garanciánk a termék árának erejéig terjed. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

 

HIBÁS ÁRU

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, díjmentesen kicseréljük. 

ÁRUCSERE

Az árucikk cseréjére a jogszabályban meghatározott időn belül csak sértetlen, eredeti csomagolásban és az árut kísérő számla megléte esetén lehetséges! 

SIKERTELEN KÉZBESÍTÉS

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. Kormányrendeletben rögzített elállási jogával. Ön, mint Megrendelő az áru átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállást írásban kell megtennie. Elállás esetén a terméket Ön, mint Felhasználó az elállás közlését követő 14 napon belül bontatlan vagy bontott állapotban köteles címünkre eljuttatni. A termék visszajuttatásának költségei a Önt terhelik. A visszaküldött, de előzetesen társaságunkkal nem egyeztetett csomagokat nem áll módunkban átvenni. Utánvéttel visszaküldött terméket sem veszünk át.

Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan, rendeltetésszerűen használt termék visszaküldése esetén Önnek a teljes vételárat, a jogszabályban rögzítetteknek megfelelően, újabb 14 napon belül megtérítjük. A termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítése vagy a csomagolásának sérülése miatt, a visszatérítendő összegből kárunkat levonhatjuk.

vissza a tetejére

pop up konyv     adatvedelem

7. ADATVÉDELEM

 A Marbles Kft. ügyfelei személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli. A Marbles Kft. megőrzi a  birtokába jutott adatok - különös tekintettel a személyes adatok - bizalmasságát, gondoskodik azok biztonságáról. Kialakítja azokat az eljárási  szabályokat, egyben felügyeli betartásukat, valamint megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a  személyes adatok  védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, a 226/2003. (XII.13.) Korm. rendelet, valamint az egyéb   hatályos jogszabályok adat- és titokvédelmi rendelkezéseinek érvényre juttatásához szükségesek.

A teljes szöveget itt találja

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-57235/2012

alarcok mi a ceg

8. CÉGÜNK ADATAI | KAPCSOLAT

Főként hasonmás játékok és ajándéktárgyak kis és nagykereskedelmével foglalkozunk. Kérdés, kérés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

     MARBLES KFT.

     Adószám: 23923139-2-13

     Cégjegyzékszám: Cg.13-09-156094

     Székhely: Budaörs Iparos utca 1/1

     Telefonszám: 23-500-566

     E-mail: info@jatekanno.hu 

Letölthető PDF file-ok:

- ÁSZF

- Elállási jog nyilatkozat
- Adatkezelési tájékoztató