Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Vedd meg karácsonyra Erzsébet királynő és György herceg játékait!

Valami igazán különlegeset adnál ajándékba? Például egy olyan exkluzív játékhoz, ami korábban már a brit királyi család karácsonyfája alatt is díszelgett? Nálunk ilyen ajándékot is találhatsz.  

 

A brit királyi család a világ legismertebb és legnépszerűbb királyi dinasztiája, amit legfőképpen rangjukhoz mérten roppantul szerény és emberi magatartásuknak köszönhetnek. Korábbi cikkünkben már kitértünk arra, milyen ajándékokkal lepik meg egymást karácsonykor. Ebből kiderül, hogy a méregdrága luxuscikkek helyett inkább a tréfás, kedves meglepetésekre esküsznek.

 

A szokás alól talán a dinasztia legifjabb sarjai a kivételek, akik természetesen a játékoknak örülnek a legjobban a tréfás meglepetések helyett. A legifjabb trónörökös, György herceg első karácsonyára egy olyan játékot is hozott a Jézuska, amivel akár te is meglepheted gyermeked a szeretet ünnepén.

 

A kis herceg egy ráülős, lábbal hajtós repülőt kapott ajándékba, ami központi helyet kapott a királyi családról készült karácsonyi fotón is. Ha szeretnél egy igazi „királyi” ajándékot a fa alá tenni csemetédnek, a jatekanno.hu-n megvásárolhatod ide kattintva!

 

Fotó: Alison Jackson

 

Ha pedig egy kislányt szeretnél meglepni „királyi” módon, két olyan játékot ajánlunk, amilyenekkel már a gyermek II. Erzsébet is játszott sok-sok évvel ezelőtt. Az uralkodói családok egyik ismérve az ősi tradíciók gondos ápolása és továbbadása. Nincs ez másképp a játékokkal sem. A népszerű királynő egészen kis korában kapta első porcelánbabáját és a hozzá illő babakocsit, amiből az évek során még számos darabot gyűjtött össze. Ezeket manapság múzeumban kiállítva őrzik, melynek gondviselője Katalin hercegné. A gyűjtemény azóta is bővül, és Charlotte hercegnő megszületése után bizonyos, hogy egyhamar nem szakad meg a tradíció a brit királyi dinasztiában.  

 

Fotó: Reuters

 

Ha te is szeretnél egy ilyen csodálatos babát ajándékba adni, a jatekanno.hu kínálatában szebbnél szebb babákat találhatsz, amik életre szóló ajándékként szolgálhatnak. Ha pedig a baba mellé egy babakocsit is szeretnél, ide kattintva válogathatsz webáruházunk darabjai közül.