Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Új trend: ajándékozz retro játékot !

A kitartóan tomboló retróláz immár a játékokat is elérte. Az új trend egyre jobban hódít: retro játékot ajándéknak!

 

Szinte már nincs olyan területe az életnek, ahová ne gyűrűzött volna be a retro életérzés. A legújabb trendek, úgy tűnik, már a játékok világát is elérték, legalábbis az új irányzatok bevezetésében mindig is élen járó Amerikát és Nyugat-Európát.

 

Egyre több áruház polcán jelennek meg a régi idők kedvelt játékainak mai köntösbe bújtatott hasonmásai, és az idei karácsonyra nem csak a csillogó-villogó új játékok vásárlása lehet a jellemző, hanem régi, nosztalgiát árasztó daraboké is.

 

Mint a retro játékok elkötelezettjeként, a Játékszerek Anno is arra törekszik, hogy minél jobban meghonosítsa a nosztalgikus játéklázat. Kínálatunkban olyan kultikus magyar játékszerek hasonmásait találhatod meg, mint a Csipegető csibe, a Törpeautó, a Holdrakéta, a Roli Zoli és számos felejthetetlen játék az egykori Lemezárugyár színes termékpalettájáról.

 

Nálunk akkor is jó helyen jársz, ha a régen óriási becsben tartott fémépítő készletekkel szeretnél visszarepülni gyermekkorodba vagy meglepnéd vele egy szerettedet. A Merkur fémépítők több változatban elérhetők webáruházunkban, de a magyar JÁVA építőjátékot is megtalálod nálunk.

 

Szintén különleges színfoltja a Játékszerek Anno kínálatának a cseh Kovap játékmanufaktúra termékei, amiket a mai napig kézzel készítenek.

 

Játékkínálatunk talán legkülönlegesebb és legegyedibb darabjai a lemezjátékgyártás történetének egyik leghíresebb képviselőjéhez köthetők. A spanyol Paya manufaktúra termékeinek számozott, hazánkban rendkívül ritka darabjai is arra várnak, hogy a fa alá kerüljenek és megörvendeztessenek valakit.

 

Ha pedig nagymamádat, idősebb szerettedet vennéd le a lábáról valami olyan ajándékkal, ami visszarepíti egy kicsit a gyermekkorába, ajándékozz neki porcelánbabát! A jatekanno.hu-n rengetegféle gyönyörű baba vár rád és arra, hogy megörvendeztess vele valakit.

 

Mindezeken felül még számos régi, nosztalgikus hangulatot idéző játék közül válogathatsz, ha ellátogatsz webáruházunkba, a fajátékoktól kezdve a türelemjátékokon át egészen az ólomkatonákig. Ahhoz, hogy biztosan megtaláld a tökéletes meglepetést, használd bátran ajándék keresőnket.