Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Különleges karácsonyfadíszek

Szereted a különleges, egyedi karácsonyfadíszeket? Eleged van a nagy áruházak tucattermékeiből és valami másra vágysz? A jatekanno.hu új karácsonyi díszei között igazi csodákat találhatsz.

 

 

 

A jatekanno.hu a különleges és retro játékok birodalma, ahol rengeteg olyan dologra találhatsz, amit máshol nem biztos, hogy megtalálsz. Az idei karácsonyra készülve új, az eddigieknél is különlegesebb karácsonyfadíszekkel vérteztük fel magunkat.

 

Bár a nagy áruházak karácsonyfadísz-kínálata szinte már végeláthatatlan, igazán egyedi díszt nehezen találni közöttük, hiszen a cél a tömegigények kielégítése. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem bukkanhat bárki igazán szép darabokra közöttük, de nehéz olyan díszeket vásárolni közülük, amivel igazán egyedülálló módon ékesíthetjük karácsonyfánkat.

 

A jatekanno.hu mindig is olyan karácsonyfadísz-kollekciót igyekezett kínálni vásárlóinak, amik nem a tömegtermékek kategóriájába sorolhatók, az idei karácsonyra pedig néhány egészen rendhagyó dísszel bővítettük palettánkat.

 

Az üvegdíszek mindig, minden körülmények között népszerűek, de színes, díszes gömbből rengetegféle létezik. Webáruházunk egyik újdonsága a szétnyitható, üvegből készült, tojás alakú dísz, amely két változatban is elérhető. Ide kattintva rendelheted meg! Ezek a tojások ráadásul akár apró ajándék elrejtésére is használhatók. 

 

A karácsony egyik ismert szimbólumai a Télapó rénszarvasai. A jatekanno.hu most egy csillogó, aranyszínű, rénszarvasos dísz-szettet is kínál vásárlóinak. Kattints ide, ha szeretnéd megrendelni! 

 

Szintén igazi ékessége lehet a karácsonyfának az a szett, amelyben három darab, különböző alakú, aranyszínű üvegdísz található. Ha igazán exkluzív díszre vágysz, ide kattintva rendelheted meg! 

 

Bár mostanság egyre ritkább, a karácsony akkor a legszebb, ha fehér. Nincs is olyankor jobb egy kiadós korcsolyázásnál. Ha a korizás szerelmese vagy, vagy csak egy cseppet sem szokványos karácsonyfadíszre vágysz, rendelj tőlünk egy korcsolyacipőt!

 

Végezetül egy olyan díszt ajánlunk figyelmbedbe, amelyből árad a nosztalgia. Elegáns, gyöngyökkel kirakott üvegdíszünk minden karácsonyfa legszebb ékessége lehet. Ha meg szeretnéd rendelni, ide kattints!

 

Ha a fentieken kívül további különleges karácsonyfadíszeink közül is válogatnál, kattints ide, ha pedig szeretnéd fenyőfádat igazán királyi „ruhába” öltöztetni és olyan díszekkel dekorálnád, amelyek királyi családokhoz is köthetők, olvasd el cikkünket ide kattintva.