Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Milyen ajándékra vágynak valóban az anyukák Anyák napjára?

Milyen ajándékra vágynak valóban az anyukák Anyák napjára? Nyakunkon az Anyák napja. De mit tegyünk, ha nincs ötletünk, vagy milyen ajándékkal kedveskedjünk akkor, ha nem tudjuk, mi az, ami az aktuális érdeklődési körének megfelelne? Fordítsuk meg a kérdést és nézzük meg, mit szeretnének Ők valójában?

Május első vasárnapján minden évben megünnepeljük az édesanyákat, megköszönjük nekik, hogy annyi áldozatot hoznak értünk, a gyermekeikért, legyünk akár kicsik, kamaszok vagy felnőttek. Ilyenkor szokás ajándékozni is, ez azonban sokszor nehéz dolog, hiszen nem mindig tudhatjuk, milyen ajándéknak örülnének igazán. Sokunkkal megesik az is, hogy bár szívesen vennénk ajándékot, nem vagyunk tisztában azzal, hogy édesanyánk aktuális ízlésvilágával, vágyaival egyezik-e, amire gondoltunk. Az ajándékozás gondjával küzdők számára időről-időre számos cikk jelenik meg, amely ajándéktippekkel halmozza el őket. Mi úgy gondoltuk, inkább az anyukák oldaláról közelítjük meg a kérdést, ezért megkérdeztük néhányukat, ők mit szeretnének valójában kapni ezen a jeles napon. Íme a válaszokból készült csokor:

„Van egy húszéves, egyetemista lányom, akinek nincs saját keresete. Egy kézzel írott, kedves képeslapnak örülnék a legjobban, és csináljon nekem reggelit.”

„A fiam messze lakik, így egy hosszú, bensőséges telefonbeszélgetésnek örülnék a legjobban.”

„Egy masszázskuponnak örülnék a legjobban. Egész nap lótok-futok, rendezem a gyerekeket, ki van készülve a hátam. Egy profi masszázs jól esne. És egy vacsora a családdal, ahol végre nem nekem kellene főzni.”

„A gyermekeim 23 és 21 évesek. Minden évben ugyanazt kérem tőlük, de még sosem jött össze: aznap ne legyen veszekedés és takarítsák ki a házat.”

„Nagyon szeretem a virágokat, szívesen kapnék valami virággal kapcsolatos ajándékot, de szívesen mennék moziba is közös programként.”

„Békét, nyugalmat.”

„Szeretnék többet vele lenni, és egy jó társasjátékot, amivel nagyokat lehetne játszani.”

A fentiekből is látszik, hogy az ajándéknak nem kell mindig kézzel fogható dolognak lenni. Sokszor a törődés, odafigyelés többet ér egy drága ékszernél vagy egy szép vázánál. Ettől függetlenül természetesen vannak olyan meglepetések, akkor is mosolyt csalhatnak az anyukák arcára, ha nem tudjuk, mit szeretnének éppen kapni. Nem is kell nagy léptékekben gondolkodni ahhoz, hogy megörvendeztessük őket. Egy mini virágos kaspó, egy üvegből vagy fából készült kedves szívecske, egy bájos viráglány vagy egy mókás alsórugós cserepes virág tökéletes ajándék lehet Anyák napjára. Az ajándékötletek tárháza ennél természetesen sokkal szélesebb. A jatekanno.hu ajándékkeresőjét böngészve Te is megtalálhatod azt a kis apróságot, figyelmességet, amivel biztosan sikerült megdobogtatnod édesanyád szívét.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír