Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Közlekedési játék - Lemezárugyári eredeti gyártmány

Ár:
50.000 Ft
Cikkszám: lem-0101
Elérhetőség: RAKTÁRON

A Közlekedési játékot 1962-től, a magyarországi lemezjáték gyártás fénykorának idején kezdte gyártani a Magyar Lemezárugyár. Érdekességének és sikerének egyik fő oka, hogy logikai-, ügyességi és taktikai játékok határmezsgyéjén mozogva, sokkal összetettebb szórakozásra ad lehetőséget, mint első ránézésre gondolnánk.
8 éves kor alatt nem ajánlott!
Csak kiskereskedelmi forgalomban!

Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

A játék egy fémtáblából, 2 db felhúzható lemezautóból és 1 db felhúzható buszból, valamint műanyag kresztáblákból áll, amiket a táblán megjelölt helyekre kell állítani.
A felhúzott autók ás a busz - a táblára helyezve - beakadnak a lukakba, ahonnan a színes nyelvek lenyomásával indíthatóak el.
A tábla oldalán található, különböző színű fémbillentyűkkel a kereszteződések forgalmát irányíthatjuk, illetve a járművek haladási irányát ( sárga ) változtathatjuk meg.


A játék egyedül is élvezetes lehet, de többen is játszhatják. Utóbbi esetben lehetőség van arra, hogy mindenki a saját autójának haladását szabályozza ( maximum 3 játékos), illetve akár minden billentyűnek lehet külön kezelője ( maximum 4 játékos) .Ez a játék, a remek szórakozáson kívül, fejleszti a logikai- és rendszerszemléletű gondolkodást, a finom motorikus mozgást és a szem-kéz koordinációt, továbbá a
sorrendiség - és a téri tájékozódás-, valamint a helyes időzítés képességét, vagyis a ritmusérzéket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!