Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Kisméretű JENGA - társasjáték pink színben - fából 15cm

Ár:
1.900 Ft
Cikkszám: paz-0153-2
Elérhetőség: RAKTÁRON

A Jenga  társasjáték lényege, hogy a fahasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket építs úgy, hogy az alulról kihúzott hasábokat egyre feljebb helyezed!

Feszült figyelem és végtelen nyugalom szükséges, mert ha kicsit is megremeg a kezed, összedől az építmény. A győztes minden esetben az lesz, aki az utolsó hasábot sikeresen feltette a torony tetejére, mielőtt az leborulna. Részletesebben a "Háttér Információk" alatt !

Elemek száma 45 db; építhető magasság 5x5x15 cm, Csomagolása: papírdoboz; súlya 0,25 kg.
Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

A játékosok egyesével egy-egy hasábot húznak ki a toronyból, majd azt a  tetejére helyezik. Ez a társasjáték tényleg nagyon egyszerű, azonban van egy pár szabály, amihez tartanunk kell magunkat. Legfőbb szabály, hogy csak egy kézzel lehet hozzányúlni a hasábokhoz, tehát érdemes az ügyesebbik kezünket használni.
További megkötést jelent, hogy nem építkezhetünk csak úgy kedvünkre, vagyis mindig fel kell tölteni a teljes sort, hogy tovább haladhassunk. Tehát mindhárom helyet ki kell használni a torony tetején. És az utolsó szabály pedig az, hogy csak olyan sorból húzhatunk ki hasábot, ami fölött teljes sor van, azaz nem vehetünk ki olyan elemet, ami fölött csak egy vagy két fahasáb van.A játéknak nincs nyertese, csak vesztese van, méghozzá az, akinél összedől a torony.
A Jenga nagyon szórakoztató játék, nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is.
Jó szórakozást!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!