Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Ezek a világ legőrültebb karácsonyfái

Egy karácsonyfa kapcsán keveseknek jut eszébe az őrült kifejezés, de ebben a cikkben mindent megteszünk azért, hogy bebizonyítsuk, őrült karácsonyfák igenis léteznek.  

 

Ha egy karácsonyfára gondolunk, elsőre a csillogó díszek, színes fények, boák, girlandok jutnak eszünkbe, nem pedig az őrült kifejezés. Bár egyre inkább terjednek a különböző, szokatlan színű (rózsaszín, fekete, arany stb.) műfenyők, ezek inkább a giccses kategóriába sorolhatók.

 

Az interneten böngészve viszont rengeteg olyan példát találhatunk, amit bátran nevezhetünk őrültségnek. Elég csak arra a szaladó karácsonyfára gondolni, amit egy japán feltaláló, bizonyos Joseph Tame talált ki. Találmánya gyakorlatilag egy jelmez, amely színes led izzósorokkal van ékesítve. Hordását azért némileg megnehezíti 25 kilogrammos súlya.  

 

 

És itt a bizonyíték arra, hogy az ember magából is csinálhat karácsonyfát, ehhez pedig semmi másra nincs szüksége, mint jó erős borostára.  

 

 

A világ legkisebb karácsonyfára is nyugodtan mondhatjuk, hogy ez őrület! A minifenyőt 42 hidrogénatom egy szilikonfelületről való eltávolításával alakították ki.  

 

 

Sosem gondolkodtál még azon, vajon milyen lehetett Öveges professzor karácsonyfája? Őszintén szólva mi sem, de ha tippelnünk kéne, akkor azt mondanánk, hogy olyan, mint ez.  

 

 

Te is kémlelted kiskorodban a sötét égboltot Szenteste éjszakáján várva, hátha felbukkan Télapó a csilingelő szánján? Felejtsd el. Egy repülő karácsonyfa sokkal menőbb dolog a nagyszakállú szánjánál.  

 

 

Ha pedig nem egy őrült, hanem praktikus és jópofa karácsonyfát szeretnél, ami nem hullajt tűleveleket, nem szárad el és pár perc alatt felállíthatod és feldíszítheted, rendelj egyet a jatekanno.hu mókás karácsonyfa-puzzle-jéből!