Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

A legjobb játékok utazáshoz

A nyári vakáció beköszöntével rengeteg tábor kínál szórakozást a gyerekek számára, sokan pedig a családi nyaralást várják tűkön ülve. A sokszor hosszú és kimerítő utazás idején érdemes valami játékkal lefoglalni a gyerekeket. Íme néhány ötlet a kellemes időtöltésre.  

 

Mágneses sakk

 

 

A sakk az egyik legősibb és legkedveltebb táblás stratégiai játék, és semmiképp sem mondható csak a felnőttek szórakozásának, hiszen számos ismert nagymester egészen kis gyermekként kezdett el megismerkedni ezzel a remek játékkal. Webáruházunkban ráadásul egy kifejezetten utazáshoz illő, mágneses változat is kapható, így az a veszély sem fenyeget, hogy a vonat vagy a busz zötykölődése miatt leesnek a bábuk a tábláról. Ide kattintva tudod megrendelni!

 

Golyós türelemjáték

Klasszikus türelemjáték, természetes anyagból lányoknak babás és fiúknak autós.

A képeken mélyedések vannak, melyekbe a keretbe zárt golyókat egyszerre kell bele ügyeskedni.

A gyerekek garantáltan hosszú időre le lesznek foglalva. Fejleszti a kézügyességet, és a türelmet.

 

 

 

 

Kockajáték

 

 

Egy igen kedvelt társasjáték még manapság is a kockázás. Kisebb és nagyobb társaságok számára is kiváló szórakozás. Webáruházunkban fatálcás kivitelben is kapható kockajáték, amely tökéletes választás lehet utazáshoz, hiszen a magas fakerettel ellátott tálca garantálja, hogy kockáink ne guruljanak szerteszét az autóban vagy egyéb közlekedési eszközön. A kockajátékot ráadásul többféle játékszabály mentén játszható, akár egyénileg, de akár csapatban is. Ide kattintva rendelheted meg!

 

 

Pókerszett

 

 

Ha a kockázásra azt írtuk, népszerű, akkor ez a pókerre és a kártyajátékokra hatványozottan igaz. Akár már nagyobbacska gyerekek is elsajátíthatják a szabályait, és ha egyszer rákaptak, aligha fogják könnyen megunni. A jatekanno.hu pókerszettje kellő mennyiségű zsetonnal együtt egy biztonságosan zárható fadobozban remek utazójáték lehet, bármilyen hosszabb-rövidebb útra magunkkal vihetjük. Ide kattintva tudod megrendelni!

 

 

Logikai játékok

 

 

Természetesen nem mindenki szeret hosszú órákig társasjátékokkal játszani, sokan szeretnek magukba mélyedni egy kicsit egy hosszabb utazás során még a gyerekek közül is. Sok esetben ilyenkor egy könyv remekül le tudja őket foglalni, de még jobb választás lehet egy jó kis logikai játék. Kínálatunkban rengeteg izgalmas logikai játék található meg: többféle Rubik-kocka mellett az olyan egyedi játékokig, mint a Tükörkocka, az Illúziókocka, vagy a térbeli kirakók királyai, a Tangramok. Ide kattintva válogathatsz kínálatunkból!

 

 

 

Ördöglakat

 

 

És ha már a logikai játékokról esett szó, külön szeretnénk említést tenni az ördöglakatokról. Ezek a látszólag egyszerűnek tűnő játékok sokkal komolyabb gondolkodásra késztetnek, mint gondolnánk. Rengetegféle létezik belőlük a könnyebbtől a legnehezebb kihívást nyújtóig. Érdekességük, hogy általában nem csak szétszedésük, hanem összerakásuk is komoly feladatot jelent. Ha szeretnéd gyerkőcöd hosszú időre lefoglalni egy utazáson, ide kattintva válogathatsz ördöglakatjaink közül.

 

 

Kártyajátékok

 

 

Ha kártyajátékokról esik szó, mostanság a legtöbbeknek a póker kerül szóba, de ha kisebb gyerekeink vannak, nekik talán még nem nyújthat megfelelő szórakozást. Ellentétben egy jó Fekete Péterrel vagy remek memóriakártyákkal. Ezek a kártyajátékok főleg a kisebbeknek nyújtanak kiváló szórakozást. A jatekanno.hu webáruházában az örök kedvenc Fekete Pétert is megtalálod, de ha egy jó memóriakártyát szeretnél, akkor ide kattintva válogathatsz.

 

 

Türelemjátékok

 

 

Ki ne emlékezne a 70-es, 80-as évek kedvelt játékaira, amiknek lényege az volt, hogy egy zárt dobozban lévő golyót vagy golyókat a számukra kialakított lyukakba tereljünk. Elsőre nagyon könnyű feladatnak tűnik, ám komoly koncentrációt, kitartást és némi kézügyességet is igényel. Cserébe viszont hosszú időre képes lefoglalni egy gyereket egy fárasztó utazás alkalmával, így bátran ajánljuk kínálatunk darabjait! Ide kattintva válogathatsz közülük!

 

 

Ha pedig az utazás után szeretnéd, hogy gyerkőceid a vízparton is jól érezzék magukat, böngészd át legjobb strandjáték-ajánló cikkünket.