Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

A legbizarrabb karácsonyfadíszek

A boltok kirakatait és polcait pásztázva szinte végtelen fajta karácsonyfadísz közül válogathatunk. Ha viszont valami igazán meghökkentőt szeretnénk fánkra aggatni, egy kis keresgélés után igazi gyöngyszemekre akadhatunk az interneten. 

 

Ki ne szeretné például szemgolyókkal díszíteni a karácsonyfáját? Alighanem senki, aki komolyan veszi és szereti a szeretet ünnepét. Az uncommongoods.com nevű oldal pont ilyen díszeket kínált, ráadásul jelenleg el is adták az összeset, tehát még kereslet is volt a fura szettre.

 

 

Csakúgy, mint arra a gömbre, ami az Óriásláb képében ábrázolja a Mikulást. A hatalmasra nőtt, emberszerű szörny az Egyesült Államokban tárgya a legendáknak, időről-időre napjainkban is látni vélik. A díszt az etsy.com-ról lehetett megrendelni, amíg el nem adták az összeset. Meglehetősen bizarr egy népmondákban szereplő szörnyet a jóságos Mikulással keresztezni, de talán ezért lehetett olyan népszerű.

 

 

De mégsem ez a legbizarrabb dísz, amit az etsy.com-on megvásárolhatunk. Első ránézésre egy szépen munkált sárgaréz pillangó, közepén egy rózsaszín hegyikristállyal. Ha nem tudnánk, mi az a kis pukli az alján, már nyomnánk is a rendelés gombra, de tudjuk. Ezt a díszt az teszi különlegessé, hogy az alja rénszarvas ürülékből készült. Potom 13 ezer forintért pedig akár a miénk is lehet.

 

 

Szintén komoly megdöbbenést válthat ki bárkiből az a dísz, amely egy kedves arcú lányt ábrázol, ám nem éppen kedves tevékenység közben, ugyanis épp egy pulyka nyakát vágja el. Az eBay.com-ról kevesebb mint 2000 forintért hozzá is juthatunk.

 

 

A gyümölcsből, különböző termésekből készült díszek igazán igényes ékességei lehetnek egy karácsonyfának, de kizárólag natúran. Éppen ezért furák ezek a „Mikulásfejek”, amelyekhez az egyik legkülönlegesebb szubtrópusi zöldséget, az okrát használták fel, méghozzá szárítás után lefestve. A Mikulásoknak ráadásul igen meglepődött arcot festettek, talán ők sem tudják, hogyan kerültek a zamatos zöldségre.

 

 

Ha bizarr és fura díszeket semmiképpen sem szeretnél karácsonyfádra akasztani, de különleges és egyedi függőket igen, böngészd át cikkünket, melyekben a jatekanno.hu legérdekesebb karácsonyfadíszeit ajánljuk figyelmedbe.